De site is wel in gebruik, maar de site is tijdelijk in revisie om aanpassingen zoals audio toe te passen!

Gedichtenbundels met cd-rom of losse gedichten, lezingen bestellen, samen een boek maken, cadeautjes maken:


Na publicatie, in aanvang bij Uitgeverij West Friesland, van de romans Rozenhof en Ontluisterd Geluk, een dertigtal streekromans, verschillende uit het Duits en het Engels vertaalde boeken voor kinderen en volwassenen evenals de productie en publicatie van toneelwerk voor volwassenen en kinderen eveneens ook Duits en Engels vertaalwerk, nu een eigen site.

Op deze website vindt u verhalen, romances soms als trilogie, gedichten, materiaal voor door u samengestelde cadeautjes of kant en klare bundels en luisterboeken en nog veel meer! Het is bijna allemaal ruw materiaal waar u ook zelf naar eigen idee cadeautjes van kunt maken. Houd er wel rekening mee dat de auteursrechten bij mij blijven.

Klik links in het menu op een soort en bekijk de producten. Nadat u een korte introductie over het verhaal, gedicht hebt gekregen, kunt u doorklikken en het product downloaden tegen een kleine betaling. De gedichtenbundel en de luisterboeken kunt u op dezelfde manier afhandelen, maar vergeet niet uw adresgegevens op de contactpagina achter te laten zodat wij uw product naar het juiste adres kunnen verzenden. U kunt deze gegevens ook via de mail: mila@lievervoorlief.nl verzenden.

Alleen de pdf-bestanden zijn op papier, de luisterbestanden zijn alleen geluidsbestanden. Alle producten zijn inclusief 6% btw. De bundel inclusief cd-rom en de streekromans, bestaande uit luisterbestanden en een leesbestand bij de bundel in bladvorm, zijn inclusief  6% btw.

Veel plezier!

Mila Koopman/Mila von Klimburg 

Lezingen:

Ik heb jarenlang museale lezingen verzorgd door de stad Hoorn zoals voor architecten, groepen, scholen, in het Westfries Museum voor archeologen, de Open Universiteit, de Geologische Vereniging, de Bergense School, basisscholen, middelbaar onderwijs en vele anderen. Naast de verhalen en gedichten is het ook mogelijk een lezing te bestellen.

De prijsopgaven zijn inclusief btw. en stichtingen betalen geen btw.

De lezingen zijn te bestellen onder het kopje contact en worden verrekend door middel van een factuur. U kunt de lezingen ook via de mail: mila@lievervoorlief.nl bestellen. Natuurlijk kunt u ook vooraf eerst meer informatie bij mij opvragen. Voor de lezingen verwijs ik u naar mijn eigen naam, Mila von Klimburg, die ik hiervoor naast mijn schrijversnaam, Mila Koopman, gebruik.

Levensboek:

Ieder leven is uniek en het waard opgeschreven te worden. Als journaliste en sociale wetenschapper wil ik u met plezier helpen een boek over uw leven samen te stellen of het leven van uw ouders. De prijs is afhankelijk van uw wensen en op aanvraag leverbaar. U kunt daarbij gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar mila@lievervoorlief.nl, 

met vriendelijke groet,

drs. Mila von Klimburg C.M.R.

Kvk-nummer 55222978